Leyenergie werkt twee kanten op.

Leyenergie werkt twee kanten op.

Wie op een krachtplaats of leycentrum verblijft ontvangt als vanzelf extra energie. Zelfs ongevraagd.

Wie zich te rusten legt zal extra goed uitrusten, wie gewond is zal extra snel helen, wie een vraag heeft zal extra helder kunnen denken enz….

Wie gericht om hulp vraagt voor zichzelf zal extra energie krijgen om het gevraagde ook waar te maken.  Wie hulp vraagt voor een ander kan aan de ander op afstand wat extra goede gedachten of energie overbrengen.

Die overdracht wordt beduidend versterkt als deze in de vorm van een amulet wordt overgebracht. Een amulet kan alles zijn dat die ander aanneemt en bij zich zal dragen: een hanger, ring, speld, kledingstuk maar het beste werkt iets natuurlijks dat blijvend is zoals van edelmetaal, hout of van (edel-)steen. In die amulet moet dan wel de juiste energie (wens) gestopt zijn door de gever of de magiër die de amulet voor de gever gemaakt heeft. Het beste is als de ontvanger zelf op het leycentrum aanwezig is en om de extra energie vraagt en er voor open staat om voor het gevraagde de juiste hulp te krijgen. Daarom trouw je in een tempel zoals een kapel. De meeste tempels en oude kapellen zijn gebouwd op deze krachtplaatsen. Dat is zeker het geval met gebouwen tot aan de 13e eeuw. Daarna nam de kennis hierover af en bouwde men ook kapellen en kerken op plaatsen waar geen leycentrum ligt.

Wie door een open gebied loopt tijdens noodweer kan bescherming zoeken bij een leycentrum, als de locatie is aangegeven door een Hagelkruis. Ook een herberg, gelegen op een driesprong of aan een doorwaadbare plaats aan een rivier, biedt innerlijke rust en bescherming.

Als je op een krachtplaats of leycentrum om hulp vraagt krijg je deze als de hulpvraag oprecht en met de juiste intentie gevraagd wordt. Stel de vraag zo duidelijk en gericht mogelijk en doe dat intens; stop er energie van jezelf in.

Als je iets voor een ander vraagt hou er dan rekening mee dat het gevraagde altijd ook op jou af zal stralen. Ook jij ontvangt wat je vraagt voor de ander. De intentie achter de vraag zal de energie in werking stellen. Door daarna zo snel mogelijk naar die ander te gaan of door intens aan die ander te denken kun je het gevraagde zo effectief mogelijk overbrengen.

Wie sterft op een leycentrum zal rustiger sterven en sneller opgaan in het hiernamaals.

Wie bescherming zoekt in de vorm van rust en kracht zal deze ontvangen.

 

Deze bescherming kan fysiek in de vorm van geweld doorbroken worden maar nooit zonder ernstige gevolgen voor degene die de bescherming niet respecteert. Degene die op een krachtplaats kwaad doet, de ander vervloekt of dood, zal zelf de gevolgen van deze daad versterkt ervaren. De vloek zal zich ook tegen de uitspreker keren en de moord zal ongeluk brengen en  ziekmakende gevolgen hebben voor de moordenaar. Daarom kunnen mensen vluchten naar leycentra zoals vele oude kapelletjes, tempels, synagogen, moskeeën en kerken en daar geborgenheid vinden. Wie die geborgenheid verstoort zal die last langdurig met zich mee dragen.

De intentie is hier de niet te verbergen oorzaak van het gevolg. De keuze maakt de mens zelf. Weet dus altijd bewust van de intentie achter de keuze die je maakt.

Wie goed doet, goed ontmoet.

Des te meer mensen bepaalde gevolgen over zich afroepen des te meer zal dit afstralen op de omgeving. Dit gebeurt vooral op drukbezochte bedevaartsoorden. In een liefdevolle omgeving zal de intentie van goedheid gemakkelijker ontstaan en opgevolgd worden.

Dat geldt ook zo met opleiding en de intentie daarachter. Leer je graag het vak van een vakman dan neem je de kennis en kunde over maar dat gebeurt ook bij een vakkundige fraudeur en oplichter. Alleen de intentie verschilt waardoor de vakman met liefde voor zijn vak een gelukkig leven zal leiden en de fraudeur weliswaar zal slagen in het frauderen maar door de intentie om anderen tegen te willen werken ook zichzelf tegen werkt en ongelukkig zal zijn. Dat ongelukkig zijn kan lang ontkent en verborgen gehouden worden maar op een cruciaal moment zal het zo krachtig zijn dat het zich zal openbaren met ernstige gevolgen. Niet begerenswaardig.

Alleen liefde loont meer in toenemende kracht.

Mario Kuijpers.

Leylijnen

Helmond 10 April 2019 / April 2021

Oorspronkelijke tekst is te lezen op: Blogspot GnosistLeyenergie werkt twee kanten op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *