Video Weverslabyrint – The making off…..

Video Weverslabyrint – The making off…..

0 0
Read Time:33 Second

Video Weverslabyrint.

In 2014 is het Weverslabyrint aangelegd in het Weverspark in Helmond. Het ontwerp is van kunstenaar / beeldhouwer André van Veghel (www.ateliervandre.nl) en Mario Kuijpers (bewoner Binnenstad). Op 5 oktober 2014 vond de officiële opening plaats. Het ontwerp van Mario en André was in oktober 2013 ingediend als idee voor een kunstwerk in de wijk in het kader van: Carat houd Helmond bij elkaar.

Labyrint designed by Andre van Veghel and Mario Kuijpers. Symbols designed by Mario Kuijpers. Stones carved by Andre van Veghel / AtelierVandre. Sculpture designed by Andre van Veghel. Camera (film en fotografie): Mario Kuijpers. Montage: Elise Kuijpers.

 

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *